Üdvözlünk a Dreamfish Horgászportálon!

Üdvözlünk a Dreamfish Horgászportálon!

Szeretnénk az új, modern külsővel és a folyamatosan frissülő hírekkel, cikkekkel, tesztekkel, videókkal minőségi kikapcsolódást, naprakész információkat nyújtani minden horgásztársunknak. Széles termék kínálattal rendelkező webáruházunkkal, pedig nem csak a interneten, de a vízparton is tartalmas és eredményes szórakozást biztosítani.

Daiwa HYDROLASTIC a webáruházban Magyarországon a legjobb áron

Daiwa HYDROLASTIC a webáruházban Magyarországon a legjobb áron

Bolti elfogadóhely
Otp szép kártya MKB SZÉP kártya K&H elfogadóhely
MasterCard Visa
Szállítás
Házhoz szállítás
Pick Pack Pontra való szállítás
Pick Pack Pont
 

Mi az a Pick Pack Pont?

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat mely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városában megtalálható több mint 400 Pick Pack Pont valamelyikében ahol Ön személyesen is átveheti az interneten megrendelt csomagot
A Pick Pack Pontok olyan Relay logó, Inmedio logó hírlapüzletek valamint  és avanti töltőállomások melyek frekventált helyeken találhatóak meg.

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV töltőállomások és Avanti benzinkutak a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor írásban értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti. A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat alább a Boltkereső alkalmazásban talál. (Válassza ki a kivánt várost és Pick Pack Pontot)

Pick Pack Pont kritériumai

Figyelem! Pick Pack Pontra csak az alábbi kritériumoknak megfelelő csomagokat tudjuk feladni. Ha ezek valamelyikének nem felel meg a rendelt termék, csak a futárral történő kiszállítás vagy  személyes átvétel lehetséges.

  • Max. csomagméret: 50x50x50 cm, max. 100 cm hossz
  • Max. csomagtömeg: 20 kg
  • Csomag biztosítás csak 100.000 Ft + Áfa / csomag értékig van. Ezen érték felett csak saját felelősségre válassza a Pick Pack Pontra való kiszállítást.
Pick Pack Ponti átvétel költsége:

20.000 alatt  890 Ft
20.000 felett INGYENES!

Hogyan kérheti a Pick Pack Ponti átvételt?

A megrendelés leadása 3. lépésénél (Szállítási mód) a "Személyes átvétel  Pick Pack Ponton" kiválasztásával.

Mikortól veheti át a csomagját?

A csomag Pick Pack Pontnak történő átadásától számítva (Erről a megrendelő a megrendelés állapotának "Szállításra átadva"-ra változásakor értesül egy automatikus e-mail formájában) 
Budapesti Pick Pack Ponton - 3 munkanap múlva
Vidéki Pick Pack Ponton - 4 munkanap múlva
Kérjük ezt megrendelésnél bekalkulálni.
 
Milyen előnyökkel jár a Pick Pack Ponti átvétel?

A Pick Pack Ponti átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb Pick Pack Pont átvevőhelyen bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok Pick Pack Ponton szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. (A csomag átvételét megelőzően az alább található Boltkereső alkalmazásban tud az adott Pick Pack Pontban rendelkezésre álló fizetési módokról és a nyitvatartásról tájékozódni.)

Mikor remek választás a Pick Pack Pont?

Abban az esetben, ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmes, Pick Pack Ponti csomagátvétel lehetőségét.

Tekintse meg a Pick Pack Pont videóját:


Boltkereső alkalmazás:


Termék keresés
Kiemelt márkák
tandem baits termékek shimano termékek spro::nevis::carp academy::gamakatsu termékek energoteam termékek daiwa::cormoran termékek carp zoom::carp 'n' carp termékek haldorado termékek sbs termékek
Márkák
Akciós termékek
Újdonságok